Nevrologisk rehabilitering

Rehabiliteringsteknologi som en hjelp i nevrologisk rehabilitering

En tidlig og trygg oppstart med tilstrekkelig høy intensitet er ofte umulig innen nevrologisk rehabilitering uten rehabiliteringsteknologi. Rehabiliteringsteknologi tilbyr løsninger, som både gir målbevvist og trygg trening for alle de ulike fasene av rehabiliteringen gjennom å benytte robotikk, assistert teknikk, sensorer og virtuelle verdener. På denne måten tilrettelegge man for best mulige arbeidsforhold mellom hjernen og kroppen.

Rehabiliteringsteknikkens utallige valg og muligheter, som blant annet virtuelle verdener gjør at treningen blir mer lystbetont og gir økt motivasjon og effektivitet for individet. Nødvendig gjentakelse og læring oppstår nesten uten at man merker det, og treningen blir inspirerende. Bruk av teknologi i rehabiliteringen gir også muligheten til å følge med på utviklingen til en hver tid og observere selv den minste fremgang.

Løsningene våre dekker både rehabilitering av over- og underekstremitetene, gangrehabilitering (gangtrening med vektavlastning og gangrobotikk), trening av balanse samt generelt aktivering av pasienten. Hos oss finner du også løsninger for nevrologisk rehabilitering av barn.

Se våre løsninger her: Utstyr og løsninger til rehabilitering

Kontakt oss

Liri Vefring

Salgsspesialist, Rehabilitering Fysioterapeut
+47 40394277

Ville Tuominen

Business Director
+358407520988